Event Content

Skal du afholde et event?

En konference, en festival, et netværksevent eller noget helt fjerde? Uanset hvilket event, du skal afholde, fortjener det at blive foreviget.

Med Valentin Content på gæstelisten får du professionelle stemningsvideoer og billeder fra dit event, som vil få enhver til at ønske, de selv havde deltaget. Vi står for at fange de bedste øjeblikke, så du kan fokusere på at være 100% tilstede for dine gæster.

Hos Valentin Content har vi stor erfaring med at forevige de gode minder, og vi hjælper også gerne med at forevige dine. Hvad enten du ønsker øget kendskab til din virksomhed, et nyt produkt eller noget helt tredje, er du kommet til det rette sted. Inden eventet tager vi en samtale om, hvad formålet med dit event er, så vi sikrer, at det rette budskab bliver formidlet.

Innovationsmesse, Company Programme

95% af dem

der ser en video, husker og forstår budskabet bedre, end hvis det var præsenteret på tekst!

Forsøgelse med 139%

Video kan øge brandkendskab med op til 139%!

Gem din eventvideo!

Prikken over i’et med professionelt event content er, at du efterfølgende har rig mulighed for at bruge det til promovering på din hjemmeside og dine sociale medier. Du kan sende dit event content til de deltagende med et “Tak for i år”, og vi anbefaler også, at du gemmer din eventvideo, til næste gang du skal promovere et event.

Video er nemlig et kraftfuldt værktøj, der skaber blikfang og vækker interesse hos modtageren.

Hør Ida fortælle om, hvorfor Event Content er en god idé.

Hvorfor vælge vores Event Content?

Valentin Content tilbyder professionel videooptagelse af dit event. Vi har erfarne videoproducenter, der kan skræddersy et videokoncept til at matche din virksomheds image og budskab. Vi kan optage alt fra messer, konferencer, netværksmøder, temadage, festivaler, markeder og meget mere. Vi sørger for at levere videoer af høj kvalitet, der kan bruges på din hjemmeside, sociale medier og andre digitale platforme for at øge din online tilstedeværelse og engagement. Vores team kan håndtere alt fra planlægning, optagelse, redigering til post-produktion for at sikre, at din video kommer til at se professionel ud. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at videomaterialet lever op til deres forventninger og mål.