Eventvideo

Hvorfor bruge en eventvideo?

Skal du afholde et event, er en stemnings- eller eventvideo perfekt til at vise dit event frem. Med Valentin Content på gæstelisten er du sikret professionelle videoer, som vil få enhver til at ønske, de selv havde deltaget.  

En eventvideo er en oplagt mulighed for at styrke billetsalget til dine events. Videoen kan tilmed anvendes som en aftermovie, som du kan sende ud til de deltagende med et “Tak for i år”. Vi anbefaler også, at du gemmer din event video, til næste gang du skal promovere et event.

Videoen kan med fordel også deles på sociale medier og din hjemmeside for at skabe awareness omkring dit brand.

Case: Eventvideo fra bryllup

Case: Eventcontent fra bryllup

Det siger vores kunder

"Valentin Content var super professionelle i deres tilgang til opgaven. De var forberedte og kom med gode ideer til hvordan opgaven kunne løses! Vi ønskede en video som fangede stemningen fra vores bryllup - de skulle være “fluen på væggen” der fangede de små ting, og det lykkedes dem 100%. Et fantastisk samarbejde med Valentin Content, som vi varmt kan anbefale. Vi vil klart booke dem igen!!"
Anne & Jeff
Privat kunde - Bryllup

Kunderejse

Kunderejse

Hvad er en eventvideo?

En eventvideo giver en enestående mulighed for at promovere dit event. En eventvideo er skabt til at fange og visualisere en stemning, der giver seeren en følelse af selv at være til stede. Gennem en eventvideo kan du engagere målgruppen, øge brandbevidstheden og demonstrere værdien af netop din begivenhed.

Hos Valentin Content tilbyder vi både at lave videoer og tage billeder, så du har en masse indhold, som du kan dele på sociale medier eller anvende på din hjemmeside efterfølgende. 

Hvad end du skal afholde en konference, messe, festival, firmafest eller andre sociale arrangementer, fortjener dit event at blive foreviget. Du har uden tvivl lagt mange kræfter i planlægningen, og vi forstår derfor godt, at du ønsker videoer eller billeder fra eventet.

Udforsk cases eller kontakt os

Vi har mange cases, du kan gå på opdagelse i. Tryk på knappen herunder for at se vores cases.

Du kan også kontakte os for en uforpligtende samtale. Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Videoproduktion

Udforsk flere cases eller kontakt os

Vi har mange flere cases, du kan gå på opdagelse i. Tryk på knappen herunder for at se vores cases.

Du kan også kontakte os for en uforpligtende samtale. Udfyld kontaktformularen til højre, og vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Videoproduktion