SoMe Services

Din synlighed på sociale medier er alfa og omega

Er du virksomhedsejer, leder af en forening eller en organisation, og går du med en dårlig samvittighed over, at dine sociale medier sjældent får den opmærksomhed, de fortjener? Eller ønsker du blot at optimere din SoMe markedsføring? Så læs med her!

At være synlig på sociale medier er alfa omega i dag, men vi ved godt, det er lettere sagt end gjort. Det kræver mange ressourcer – både at planlægge sin content strategi, eksekvere herpå og holde sine sociale medier aktive kontinuerligt. Det er heller ikke nok “bare at være til stede” – der skal også postes fængende content, der fastholder brugeren på lige netop din profil, hvis du skal have forhåbning om at øge din konvertering. Lyder det uoverskueligt? Bare rolig. 

Vi har løsningen til dig.

Hør Mads fortælle om vores SoMe Services

Sæt dine sociale medier på autopilot

Hos Valentin Content tilbyder vi tre forskellige SoMe Services, der er til for at gøre hverdagen lettere for dig: Content Creation, SoMe Håndtering og Annoncering. Det bedste af det hele er, at du kan skræddersy vores SoMe Services og få en SoMe pakke, der passer præcis til dine behov.

OBS. Vores SoMe Services er en abonnementsløsning med en bindingsperiode på 3 måneder.

Content Creation

Har du svært ved at finde tid til at få produceret professionelle videoer og billeder til dine sociale medier? Har du svært ved at være kreativ og finde på nye idéer til indhold? Så er vores Content Creation service lige noget for dig. Hos Valentin Content er vi nemlig eksperter i at producere content til sociale medier. 

I samarbejde med dig udarbejder vi de gode idéer til indholdet, hvor du bidrager med kendskabet til din virksomhed, og vi med kreativitet og ekspertise indenfor sociale medier. Når indholdet er på plads, står vi for at tage billederne, optage videoerne og redigere indholdet. Herefter får du tilsendt alt dit nye content, som du løbende kan poste på dine sociale medier.

Bindingsperiode: 3 måneder

Hvad kræver det af mig?

For at vi kan tilbyde dig vores Content Creation service, er det vigtigt at du eller en af dine medarbejdere har tid til at producere content sammen med os 1-2 gange månedligt, alt afhængigt af, hvor meget content du ønsker, der skal postes på dine sociale medier. Vi bidrager altid med kreativitet og gode råd til content, så du er ikke på egen hånd!

Det bliver et samarbejde, hvor vi løbende planlægger den strategi, der fungerer bedst for dig og din virksomhed. Med vores Content Creation service, står du selv for at poste indholdet på dine sociale medier. Vil du hellere bruge din tid på det, du er bedst til? Så kan du med fordel kombinere denne service med vores SoMe Håndtering service!

Hør Ida fortælle om vores Content Creation service

85% af brugerne

på sociale medier, foretrækker at se videoer fra de brands, de følger!

85% af brugerne

på sociale medier, foretrækker at se videoer fra de brands, de følger!

64% er mere

mere tilbøjelige til at købe et produkt, hvis de har set en video af det!

79% af alle

danske kvinder købte tøj, sports- og fritidsudstyr på nettet i 2022!

SoMe Håndtering

Har du svært ved at finde tid og overskud i hverdagen til at holde dine sociale medier aktive? Med vores SoMe Håndtering slipper du for at poste dit indhold – det gør vi nemlig for dig. Alt afhængigt af din virksomheds behov, sørger vi for at holde dine sociale medier aktive ved både at poste opslag og stories. Vi sørger også for højere engagement med dine følgere, så forholdet mellem din virksomhed og dine følgere bliver forstærket.

Bindingsperiode: 3 måneder

Hvad kræver det af mig?

For at vi kan tilbyde dig vores SoMe Håndtering, er det essentielt at du producerer og sender det content, som du gerne vil have postet. Der skal medfølge en kort beskrivelse, til det content du sender, og så sørger vi for den gode tekstforfatning!

Hvis du nu sidder og tænker: “Jeg har ikke tid til selv at producere content”, så kan du med fordel lave en SoMe pakke ud af vores to services: Content Creation og SoMe Håndtering. Med denne pakkeløsning kan vi sørge for en grafisk rød tråd i dit content, hvilket bidrager positivt til din branding! 

Hør Mads fortælle om vores SoMe Håndtering Service

64% er mere

tilbøjelige til at købe et produkt, hvis de har set en video af det!

Annoncering

Annoncering på Facebook og Instagram kan give din virksomhed mange fordele. Ved at oprette en målrettet annoncering på Facebook og/eller Instagram kan du nå ud til lige præcis den målgruppe, du ønsker. Med annoncering kan vi anvende analytiske værktøjer, der giver os mulighed for at måle på resultaterne af din annoncering og optimere dem for bedre resultater. Ved annoncering øger du både din brand awareness, genererer leads og øger salget for din virksomhed.

Bindingsperiode: 3 måneder

Hvad kræver det af mig?

For en vellykket annoncering er det vigtig for os at forstå, hvilket formål annonceringen har. Er det større brand awareness, er det øget salg eller mere trafik på din hjemmeside? Derudover skal du dele viden omkring din målgruppe, så vi kan køre annonceringen herefter.

OBS. For at tilvælge vores Annonceringsservice, skal den kombineres med vores Content Creation service.

Hør Ida fortælle om vores Annoncering Service

79% af alle

danske kvinder købte tøj, sport- og fritidsudstyr på nettet i 2022!

Den fulde SoMe pakke

Vil du gå all in på markedsføringen på dine sociale medier? Så er vores fulde SoMe pakkeløsning helt sikkert noget for dig. Her kombinerer vi alle tre services: Content Creation, SoMe Håndtering og Annoncering. Med alle tre SoMe Services kan du fokusere 100% på det, du er god til – at drive din forretning, mens vi sørger for det vi er gode til – din online tilstedeværelse.

Bindingsperiode: 3 måneder

Stadigvæk i tvivl?

Er du i tvivl om, hvilke af vores SoMe Services der passer bedst til din virksomhed? Lad os tage en samtale om dine behov, hvor vi kan tilrettelægge lige netop den SoMe pakke, der passer bedst til dig og din virksomhed. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak. Er du i tvivl om, hvilke af vores SoMe Services der passer bedst til din virksomhed? Lad os tage en samtale om dine behov, hvor vi kan tilrettelægge lige netop den SoMe pakke, der passer bedst til dig og din virksomhed. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Hvorfor vælge vores SoMe Services?

Som content bureau tilbyder vi professionel administration og håndtering af sociale medier for virksomheder. Vi hjælper med at opbygge en stærk online tilstedeværelse ved at skræddersy indhold, øge engagement og forbedre brand awareness på platforme som Facebook, Instagram og TikTok.

Vores team består af erfarne videografer og marketing specialister, der ved, hvordan man skal optimere dit brand for at nå dine målgrupper og øge din online synlighed.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres sociale mediekonti altid er opdaterede og relevante – og at deres budskab når ud til den rigtige målgruppe. Vores services inkluderer også analyse og rapportering, så vi kan måle på resultaterne af vores indsats og justere strategien efter behov.