SoMe content

Hvorfor bruge SoMe content?

Husker du at få lavet SoMe content?

Sociale medier er et altafgørende værktøj i den værktøjskasse, der hedder digital markedsføring. Det er her, dine potentielle kunder bliver inspireret, og derfor er det vigtigt at efterlade et professionelt indtryk. 

Indhold til sociale medier kan være tidskrævende at producere, men for langt de fleste virksomheder er det en opgave, man ikke bør ignorere. Selvom videooptagelser på en mobiltelefon kan føre dig langt, er det en god idé også at få hjælp til professionelle videoer. Det giver din brandidentitet et løft, og efterlader et indbydende indtryk på dine potentielle kunder. 

Hos Valentin Content hjælper vi virksomheder med at producere inspirerende og professionelt indhold til sociale medier – oftest gennem vores pakkeløsninger.

Case: Kreativ reel for Helmuth bar & Kitchen
Case: Kreativ reel for Lukas Bach
Case: Kreativ reel for Helmuth bar & Kitchen
Case: Kreativ reel for Lukas Bach

Det siger vores kunder

"Valentin Content har hjulpet os med reels, som har givet rigtig god interaktion og skabt øget synlighed. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Valentin Content, som arbejder kreativt, professionelt og ikke mindst effektivt. Vi har oplevet god sparring, mange spændende idéer og hurtig levering af slutproduktet, og kan varmt anbefale Valentin Content."
Jeanne Aggerholm
Marketingansvarlig - Helmuth Bar & Kitchen

Kunderejse

Kunderejse

Hvad er SoMe content?

SoMe Content, også kendt som “Social Media indhold”, består både af videoer og billeder til dine sociale medier. Det kan eksempelvis være reels eller annonceringsvideoer. Især en reel er en kort, engagerende og visuelt tiltalende video, der er designet til at blive delt og set på den sociale medieplatform Instagram. Men videoer og billeder til sociale medier er ikke kun henvendt til Instagram, da vi ser videoer på flere forskellige platforme såsom Facebook, LinkedIn og TikTok. 

At bruge video i en markedsføringsstrategi er uundgåeligt i dag, hvis du vil skille dig ud og fange din modtager. De forskellige sociale platforme belønner nemlig de brugere, der deler videoer, så du kan øge dine eksponeringer og nå ud til en bred målgruppe. SoMe videoer og billeder kan have forskellige formål, såsom at præsentere produkter eller tjenester, fortælle den gode historie, underholde eller opfordre til handling. 

Se content pakker eller kontakt os

Vi har lavet tre content pakker, som du kan gå på opdagelse i.

Du kan også kontakte os for en uforpligtende samtale. Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Se content pakker eller kontakt os

Vi har lavet tre content pakker, som du kan på opdagelse i. Tryk på knappen for at se mere.

Du kan også kontakte os for en uforpligtende samtale. Udfyld kontaktformularen til højre, og vi kontakter dig indenfor 24 timer.