Testimonialvideo

Hvorfor bruge en testimonialvideo?

En testimonialvideo er den mest tillidsvækkende form for markedsføring.

Ved at lade dine kunder tale positivt og ærligt om din virksomhed gennem engagerende videoer, vil din virksomheds troværdighed øges overfor potentielle kunder.

Når potentielle kunder ser, at dine nuværende kunder er tilfredse med din service eller dit produkt, vil de blive overbevist om, at de også vil få glæde heraf.

Case: Testimonialvideo for Orderstep

Case: Testimonialvideo for Orderstep

Det siger vores kunder

"Vi har flere gange brugt Valentin Content i Orderstep, og vi har været glade og tilfredse hver eneste gang. De er super nemme og professionelle at arbejde sammen, og slutproduktet er helt i top. Måden de arbejder på, passer os helt perfekt, hvor der er god dialog om den specifikke case hele vejen igennem. Det giver en tryghed i forhold til at skabe det perfekte resultat. Tak til Valentin Content for nogle fantastiske videoer samt billeder."
Klaes Rasmussen
Orderstep - Salgschef

Kunderejse

Kunderejse

Hvad er en testimonialvideo?

En testamonialvideo indeholder ægte udtalelser fra dine tilfredse kunder, partnere eller brugere. I videoen vil de dele positive erfaringer og anbefalinger omkring din virksomhed, hvor vi sørger for de rigtige visuelle elementer, der fastholder modtageren. Testamonialvideoer fungerer som social proof, da de giver et stærkt og autentisk indblik i din virksomhed. 

Testamonialvideoer er en yderst effektiv marketingstrategi, da de opbygger tillid og troværdighed hos potentielle kunder. Når potentielle købere ser reelle og positive udtalelser omkring et produkt eller en service fra andre kunder, vil det skabe en følelse af tillid. Videoerne medvirker også til, at potentielle kunder føler sig overbevist om, at dit produkt eller din service er det rette for dem. Vigtigst af alt vil en testamonial video reducere frygten for at træffe en dårlig beslutning, hvilket er et altgørende element i din salgsproces.

Udforsk cases eller kontakt os

Vi har mange cases, du kan gå på opdagelse i. Tryk på knappen herunder for at se vores cases.

Du kan også kontakte os for en uforpligtende samtale. Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Videoproduktion

Udforsk flere cases eller kontakt os

Vi har mange flere cases, du kan gå på opdagelse i. Tryk på knappen herunder for at se vores cases.

Du kan også kontakte os for en uforpligtende samtale. Udfyld kontaktformularen til højre, og vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Videoproduktion