Videoproduktion

Lad os fortælle din historie

En video er ikke bare en video. Det er et kraftfuldt værktøj til at fortælle din historie, formidle dit budskab eller til at dele viden. Det er naturligvis kun en brøkdel af, hvad videoer kan bruges til. Video kommer nemlig i flere formater og til mange forskellige formål.

Hos Valentin Content er vi eksperter i videoproduktion. Vi brænder for videoer og hvordan video kan bruges til at kommunikere. Med erfaring indenfor en bred vifte af kreativ videoproduktion, er vi klar til at træde til, uanset hvilken type video, du har behov for.

Vi stiler altid efter at skabe mest mulig værdi – både for dig og for din målgruppe.

Videomarkedsføring er uundgåeligt i en optimal marketingstrategi, og det er med god grund. Video øger sandsynligheden for at fange din målgruppes opmærksomhed, fordi bevægelser skaber blikfang. De rette visuelle virkemidler skaber tilmed højere konvertering, hvad enten der er tale om flere besøgende på din platform, forøgelse af salg eller øget opmærksomhed omkring din virksomhed.

41% flere besøgende

Hjemmesider med videoer får 41% flere besøgende end hjemmesider uden videoer!

Videoer får 267%

flere kliks end normale indlæg. Brug video i din markedsføring!

85% på Facebook

ser videoer uden lyd. Derfor er det en god idé at bruge undertekster!

Hvad skal min video indeholde?

Er du i tvivl om, hvad din video skal indeholde, står vi altid klar til at rådgive dig. Hos Valentin Content elsker vi at være kreative, og vi har stor erfaring med at udarbejde idéer til forskellige typer af professionelle videoer.

Gennem et indledende møde får vi kendskab til dig og din virksomhed, så vi opnår de bedste forudsætninger for at producere videoer, der skaber værdi – både for din virksomhed og for din målgruppe.

Hvorfor vente? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at formidle netop jeres budskab på video!

Hør Mads fortælle om vores videoproduktion

Hvorfor vælge vores videoproduktion?

Valentin Content tilbyder professionelle og kreative video løsninger til virksomheder og organisationer. Fra koncepter til færdige produkter, hjælper vi med at formidle dine budskaber på en engagerende og effektiv måde.

I tæt samarbejde skræddersyr vi en unik og personlig video, der passer til dit brand og dine mål. Vi laver produktvideo, annonceringsvideo, kampagnevideo, promoveringsvideo, instruktionsvideo, rekrutteringsvideo samt reels og TikTok videoer.