4 gode grunde til at du skal bruge video i din markedsføring

#1 Video bidrager til, at dine potentielle kunder husker dit budskab bedre
Din hjerne elsker visuelle virkemidler, og netop derfor er videomarkedsføring effektivt. Farver, lyde og bevægelser stimulerer hjernen, så vi bedre kan forstå og huske information, hvilket skaber de bedste forudsætninger for at formidle dit budskab. Undersøgelser viser, at 95% af videoseere husker og forstår information bedre end tekst (DMJX & HubSpot statistics 2022 ). Vil du gerne øge sandsynligheden markant, for at din målgruppe husker dit budskab? Så brug video!

#2 Video giver et mere personligt og relaterbart indtryk af din virksomhed
Video bidrager til et personligt og autentisk indtryk af dig og din virksomhed, som din målgruppe kan relatere til. Det skaber en form for troværdighed omkring dig som virksomhed – og troværdigheden er med til at skabe tillid. Det gør din målgruppe tryg ved at vælge netop dit produkt eller din ydelse fremfor andre.

#3 Video skaber opmærksomhed
Video er iøjnefaldende, hvilket gør det til et kraftfuldt værktøj i din markedsføring. Hver dag bliver vi mennesker eksponeret for utallige opslag på de sociale medier og video er med til at skille sig ud fra mængden og fange folks opmærksomhed. Her er det især vigtigt at de første 3-5 sekunder af din video er fængende, da vi mennesker er tilbøjelige til hurtigt at swipe videre!

#4 Video øger forståelsen for din virksomhed og dine produkter
Har du også forsøgt at samle et møbel ud fra en uforståelig brugsanvisning? Her kan video bidrage til forståelsen af og kendskabet til dine produkter, fordi der kan bruges flere sanser til at formidle dit budskab. Lige meget hvor simpelt eller kompliceret jeres produkt eller ydelse er, så vil det med garanti kunne illustreres med videoer.